Sari la conținut

Efectele furtunii. Traficul a fost blocat pe linia tramvaiului 41 timp de peste două ore

Circulația tramvaielor de pe linia 41 din Capitală, între Ghencea și Piața Presei Libere, a fost afectată, marți, de vremea rea din Capitală.

ACTUALIZARE. Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată în jurul orei 16.30, după mai bine de două ore, informează News.ro.

Circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată pe ambele sensuri, marţi după-amiază, timp de mai bine de două ore, din cauza unei avarii produse în reţeaua de contact, în acest interval fiind introdusă o linie navetă de autobuz, potrivit Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Potrivit RATB, la intersecţia străzii Braşov cu bulevardul Ghencea s-a produs o avarie în reţeaua de contact, astfel că circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată pe ambele sensuri, din jurul orei 14.00.

RATB a introdus linia navetă de autobuz 641, pentru preluarea călătorilor, autobuzele circulând între Piaţa Presei Libere şi Ghencea.


Un fir de alimentare s-a rupt pe segmentul dintre Prelungirea Ghencea și Brașov, din cauza vântului, și de cel puțin jumătate de oră circulația este întreruptă pe ambele sensuri. Călătorii s-au dat jos din tramvaie și au fost nevoiți să-și continue călătoria cu alte mijloace. 

Echipajele RATB intervin pentru remedierea situației.

Bucureștiul s-a aflat, marți, sub un cod galben de ploi și vijelii, care a fost prelungit cu un cod portocaliu valabil până la ora 17:00.

Imaginile cu tramvaiele blocate ne-au fost trimise de un telespectator. 

dacă şi dumneavoastră aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail (redactie@digi24.ro sau digivox@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. Totodată, ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe Whatsapp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.