Video Trafic restricționat pe Valea Prahovei în urma unui accident. Sute de mașini merg bară la bară pe ambele sensuri

Data actualizării: Data publicării:
valea prahovei aglomeratie
Sute de mașini stau în coloane pe DN1, pe ambele sensuri de mers. FOTO: Agerpres

Traficul este restricționat la această oră pe Valea Prahovei după ce cinci mașini au fost implicate într-un accident, în localitatea Nistoreşti. Potrivit ISU Prahova, în accident au fost implicate 5 maşini, cu 16 ocupanţi, nefiind victime. Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate pe DN1 - Valea Prahovei, în condiții de lapoviță și ninsoare și carosabil ud. În zonele Brașov - Centura de Vest, Comarnic, Sinaia și Bușteni s-au format coloane de mașini de câțiva kilometri, pe ambele sensuri, transmite INFOTRAFIC.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, valorile de trafic au început să crească pe DN 1 Ploiești – Brașov.

Pe sensul de urcare al DN1 Bucureşti-Braşov valorile de trafic sunt următoarele:

  • Centura de Vest, giratoriu Lukoil, valori de trafic crescute către Braşov, coloană de 700 m;
  • Comarnic - trafic intens către zona montană, coloană în mişcare de la km 100+500 până la km 106 - Vulturul
  • Sinaia - coloană de la km 122 până la km 126
  • Buşteni valori de trafic intens în ambele sensuri, cu coloană pe urcare de la km 126 - Sinaia şi de la limitări judeţul Braşov, pe coborâre.

Pe toată zona cerul este acoperit, precipitaţii sub forma de lapoviţă şi ninsoare în reprize, fără depuneri, carosabil ud.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Șoferii sunt sfătuiți să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației și să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri