Traian Berbeceanu avertizează că oamenii legii vor fi "intransigenți cu derbedeii": "Cred că la violență trebuie răspuns cu violență!"

Data actualizării: Data publicării:
berbeceanu

Comisarul Traian Berbeceanu, şeful de Cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a anunțat într-un mesaj pe Facebook că polițiștii și jandarmii vor fi "intransigenți cu derbedeii, cu cei care sfidând legea ne sfidează pe noi toți".

"Nu am să vă spun nici cu cât la sută au scăzut infracțiunile sesizate, nici câte amenzi au dat poliția și jandarmeria și nici că se acționează în sistem integrat. Pentru că nu vă interesează", își începe Berbeceanu mesajul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am să vă spun, simplu, că polițiștii și jandarmii sunt hotărăți și determinați să vă protejeze, pe voi cei multi, impunând respectarea legii și atunci când huliganii încearcă să provoace dezordine și haos. Am să vă asigur că forțele de ordine, alea prost echipate, cu logistică necorespunzătoare și fără suficiente materiale de protecție, nu vor face un pas înapoi în a-și face datoria..", scrie Berbeceanu.

Traian Berbeceanu le transmite celor care critică forțele de ordine pentru modul de intervenție la evenimentele din Hunedoara, Săcele sau București că polițiștii și jandarmii "au fost cei care, de îndată, au restabilit ordinea publică. Cu fermitate și profesionalism i-au reținut pe derbedei, chiar dacă în sensul ăsta nu au apărut filmulețe pe net.".

"Și da, cred că la violență trebuie răspuns cu violență! Proporțional.", își încheie mesajul Berbeceanu.

Citește și „Spartacus”, bărbatul care a instigat la violenţă în ziua de Paşti, a fost arestat preventiv

Editor web: V.M. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri