Trei sectoare din București, fără apă caldă și căldură

Data publicării:
calorifer mana

Furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi căldură se va realiza joi sub parametri normali, din cauza unor avarii apărute în cursul zilei de miercuri la centralele CET Vest şi CET Grozăveşti aparţinând ELCEN.

calorifer mana

Efectele vor fi resimţite în sectoarele 1 şi 6 şi parţial în sectorul 5 al municipiului Bucureşti, respectiv în zona Panduri şi Ana Davila, potrivit unui comunicat RADET, regia ce distribuie agentul termic.

În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii ELCEN (producătorul de agent termic) în cadrul comandamentului comun, problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil, reprezentanţii societăţii Electrocentrale estimând că avaria de la CET Vest va fi remediată în cursul serii de joi, ora 22.00, iar cea de la CET Grozăveşti în cursul dimineţii de vineri.

RADET își cere scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat şi asigură consumatorii că echipele RADET Bucureşti depun toate eforturile, alături de colegii de la Electrocentrale, pentru remedierea acestei situaţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri