Video Trei tinere, victime ale unui șantajist sexual. Bărbatul le promitea că vor deveni celebre în străinătate

Data actualizării: Data publicării:
Barbat retinut dupa ce a santajat si abuzat mai multe tinere

Un santajist sexual şi-a făcut o adevărat afacere din naivitatea şi frica unor tinere. Le promitea celebritatea în străinătate, le convingea să pozeze în ipostaze compromiţătoare, le vindea fotografiile şi le abuza. Individul a fost arestat.

Una dintre victime a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat și a depus o plângere la poliție, iar anchetatorii au găsit în locuința individului foarte multe fotografii compromiţătoare cu fata care a depus plângerea, dar și cu alte două tinere. Toate erau filmate și fotografiate în ipostaze compromițătoare.

Bărbatul plasa pe site-uri de anunțuri mai multe oferte și le promitea tinerelor că le va face celebre în străinătate. El le spunea că trebuie să pozeze în ipostaze comprimițătoare, iar acele fotografii vor fi postate într-o revistă din afara României.

În realitate, odată fotografiate, fetele erau și abuzate sexual, apoi individul vindea aceste fotografii pe site-uri pentru adulți, încasa banii și le și șantaja pe cele trei fete. Le spunea că va posta aceste fotografii pe rețelele de socializare și le va arăta și părinților.

Celelalte două victime nu au vrut deocamdată să îl reclame pe bărbat, însă anchetatorii au găsit suficiente probe pentru a-l reține, în primă fază, pentru 24 de ore și apoi să-l ducă în fața unui judecător.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri