Trei tineri au spart un bar din Sibiu și s-au servit cu bani, alcool și țigări. La plecare au furat și mașina proprietarului

Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au furat și au produs distrugeri de 35.000 de lei, în doar câteva ore. Aceștia au spart un local din Sibiu, din care au furat bani, țigări și alcool, dar și cheia unui autoturism. La plecare, s-au urcat în mașină și au gonit pe autostrada A1. Au fost prinși câteva zeci de minute mai târziu, la limita cu județul Alba, scrie Alba24.ro.

Incidentul, scrie sursa citată, a avut loc în noaptea zilei de luni spre marți, în jurul orei 03:45. Cei trei tineri, cu vârste între 16 și 24 de ani, au pătruns fără drept înt-un local din Sibiu.

De acolo s-au servit ca la ei acasă: au furat un telefon mobil, mai multe pachete cu țigări, băuturi alcoolice, bani, dar și cheile unui autoturism. La plecare au urcat în mașina parcată în apropierea barului și, ca să iasă, au distrus și bariera de acces, spun polițiștii.

Ulterior, au plecat din oraș, pe autostrada A1. Au fost prinși, însă, la km. 289, aprope de limita cu județul Alba, de polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi A1 Sibiu-Deva.

Asupra tinerilor, polițiștii au descoperit bunuri în valoare de 24.000 de lei, pe care le-au confiscate. Cei trei hoți, doi din județul Sibiu și unul din județul Vaslui, au fost reținuți și vor răspunde în fața legii pentru fapta lor.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri