Tudor Chirilă: Dictatura nu se anunţă la Breaking News

Data publicării:
chirila

După protestul de săptămâna trecută al Actorilor de la Teatrul Naţional din Bucureşti, vineri seară a fost rândul artiştilor de la Teatrul de Comedie din Capitală să iasă în stradă, în semn de solidaritate cu magistraţii care, de două săptămâni deja, protestează faţă de modificarea legilor justiţiei.

Tudor Chirila, actor: Dictatura nu se anunţă la Breaking News. Toți cei care suntem aici suntem solidari cu magistaţii care au spus în ceasul al doişpelea, e adevărat, nu se mai poate. Cred că OUG 7, Secţia specială, legile justiţiei, toate ar trebui să cadă. S-a început cu OUG 13, s-a mers în Parlament pe modificarea legilor, ne-am întors din nou la ordonanţe. De ce? E disperare şi grabă, pentru că atunci când se merge cu legea în parlament, ajungem la CCR, o trimite preşedintele înapoi şi aşa mai departe!

Mihai Călin, actor: Celor care nu au încredere în noi şi nu avem suficientă carte ca să analizăm schimbările din justiţie, noi avem încredere în vectorii de opinie şi în analiştii din justiţie, ziarişti, ne-am luat informaţiile, le-am analizat, pur şi simplu nu se mai poate!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gelu Niţu, actor: Ne alăturăm protestului care deja s-a ridicat în multe locuri din ţară împotriva porcăriilor care se petrec în justiţie. Asta e tot ce am de spus.

Şerban Georgevici, actor: Am venit să-i susținem pe magistrați și să sprijinim prin prezența noastră justiția. Prea târziu nu e niciodată. dar trebuie să existe o conștiință colectivă care să-i facă pe cei de la putere să conștientizeze că suntem un număr semnificativ cei care ne-am alarmat și ni se pare că ceea ce se întâmplă nu e pe făgașul cel bun.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri