Tudose: Cineva de la MApN a avut imaginaţie. Ministru nou, poate într-o săptămână

Data actualizării: Data publicării:
tudose 170706_SEDINTA_GUVERN_10_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Premierul Mihai Tudose a anunţat, într-o intervenţie telefonică la RTV, că un nou ministru al Apărării va depune jurământul la Cotroceni „poate într-o săptămână”, informează news.ro. Interimatul este asigurat de Marcel Ciolacu.

tudose 170706_SEDINTA_GUVERN_10_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

La remarca moderatorului că Adrian Ţuţuianu nu era vesel, premierul a replicat: ”Evident că nu poate să fie vesel, dar nici noi”.

Întrebat când va fi un nou ministru al Apărării, premierul a răspuns: ”Ministru al Apărării cu jurământ la Palatul Cotroceni, în maximum 45 de zile. Poate într-o săptămână”.

Premierul a subliniat că „nu este o criză”, iar „în câteva ore o să fie alt ministru”, respectiv Marcel Ciolacu pentru asigurarea interimatului.

În privinţa nominalizării pentru funcţia de ministru al Apărării, Mihai Tudose a declarat: ”Întâi ne consultăm în partid, stabilim o propunere. E decizie politică, ne întâlnim în partid, în alianţă şi apoi vom face o propunere”.

Şeful Executivului a subliniat că ”sunt bani pentru salarii”.

”Cineva de acolo (MApN - n.r.) a avut imaginaţie”, a susţinut Tudose, spunând că Ţuţuianu a demisionat pentru că „era la el în curte”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri