Video Tupeu pe autostrada A10 Sebeș-Turda. Un șofer agresiv a intrat peste polițiști în autospecială ca să-și ia actele înapoi

Data publicării:
sofer agresiv pe autostrada
Un șofer agresiv, oprit de polițiști, a intrat peste agenți în autospecială, să își ia actele înapoi.  FOTO Captură Digi24

Scene incredibile surprinse pe autostrada A10 Sebeș-Turda. Un șofer agresiv, oprit de polițiști, a intrat peste agenți în autospecială, să își ia actele înapoi. 

Cel mai grav este că a și reușit să își recupereze documentele. 

Poliția a observat că bărbatul avea comportament agresiv în trafic, folosea în mod repetat semnalele luminoase pentru a-i determina pe ceilalți șoferi să părăsească banda și nu respecta distanța regulamentară față de celelalte mașini.

A fost oprit de polițiști, dar a refuzat să le dea actul de identitate. 

Polițiștii l-au identificat pe baza permisului de conducere. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani din Cătanele, județul Argeș. 

Enervat, bărbatul a ieșit din mașină și a intrat agresiv în autospeciala poliției, de unde și-a luat actele, iar apoi a plecat.

I-a fost suspendat dreptul a de conduce pentru 60 de zile și a fost amendat cu 2.600 de lei pentru comportament agresiv și cu 7.000 de lei pentru agresiune.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri