UDMR a anunțat anularea evenimentelor publice din 15 martie, ca urmare a măsurilor împotriva răspândirii coronavirusului

Data publicării:
kelemen hunor
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

UDMR a anunțat anularea evenimentelor publice de comemorare a Revoluției Pașoptiste programate pentru duminică, 15 martie, ca urmare a măsurilor împotriva răspândirii COVID-19, potrivit unui comunicat remis Digi24.

"Din cauza epidemiei de coronavirus UDMR anulează evenimentele publice dedicate zilei de 15 martie. Având în vedere noile măsuri de prevenție impuse de autorități și situația de risc pentru sănătatea publică, UDMR nu va organiza în acest an evenimentele publice de comemorare a Revoluției Pașoptiste.

UDMR consideră că, cel mai important este ca oamenii să fie în siguranță, sănătatea lor să nu fie în pericol. UDMR recomandă maghiarilor, ca în ziua de 15 martie să fie organizate, cel mult, depuneri de coroane în mod individual sau în grupuri mici, organizate. Astfel vor proceda și liderii locali și centrali ai Uniunii. Organizatorii locali vor anunța orele la care se vor desfășura depunerile de coroane.

UDMR face apel la comunitatea maghiară să respecte regulile de sănătate publică".

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri