Ultima fotografie cu Anca Pop, cântăreața care a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre

Data publicării:
artista anca pop fb
FOTO: Facebook

Ultima fotografie cu Anca Pop, cântăreața româno-canadiancă care a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre, a fost postată chiar de ea, pe contul personal de Instagram.

anca pop
Foto: arhiva personala/Instagram

În fotografie, Anca Pop, în vârstă de 34 de ani, a fost fotografiată din spate, chiar pe pe malul Dunării. Poza a fost postată pe site-ul de socializare în data de 15 noiembrie.

Imaginea este însoțită de un comentariu scurt și la obiect: „Danube” (n.r. ”Dunărea”).

anca pop instagram
Foto: arhiva personala/instagram

Tragicul incident în care a decedat Anca Pop a avut loc în zona viaductului Şviniţa, din judeţul Mehedinţi.

Luni seară, poliţiştii au fost anuntaţi că pluteşte o maşină pe apele Dunării, la 30 de metri de mal.

Scafandrii veniţi în ajutor au intervenit să scoată cântăreaţa din autoturism, însă, din nefericire, aceasta nu a mai putut fi salvată.

Sora artistei a anunţat dispariţia încă de duminică, dar abia luni seară a fost găsită.

Zona localităţii Şviniţa, nu este un punct cu risc de accidente, un punct negru în limbaj tehnic, de aceea nu erau montate parapete, iar drumul era curat, situaţie constatată şi de Poliţie, spun oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Ei dau o interpretare creativă a legii care nu menționează nimic de puncte negre, ci impune montarea de parapete pe toate drumurile în lungul unei ape.

CNAIR pare a încerca încă o dată să scape de orice răspundere privind decesele pe drumurile naționale. Dacă în alte cazuri este vorba de drumuri cu grad ridicat de periculozitate, cum este DN2 (unde Poliția permite circulația pe acostament, iar CNAIR nu face nimic pentru a lărgi drumul), în cazul decesului Ancăi Pop cauza este absența parapetelor pe marginea drumurilor naționale.

Anca Pop, în vârstă de 34 de ani, cunoscută sub numele de scenă „Shamanca”, a avut mai multe colaborări internaţionale, una dintre ele chiar cu Goran Bregovic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri