Un adolescent de 16 ani a fost reţinut pentru acte de exhibiţionism printre mormintele unui cimitir din Ploieşti

Data publicării:
barbat cu mainile incatusate la spate
Foto: Profimedia

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost reţinut de poliţişti, duminică, după ce în ziua precedentă ar fi fost observat într-un cimitir din municipiul Ploieşti în timp ce ar fi săvârşit acte de exhibiţionism, printre morminte, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, potrivit Agerpres.

„La data de 5 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au reţinut un tânăr, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În fapt, la data de 4 martie a.c., tânărul în cauză, în timp ce se afla într-un cimitir din municipiul Ploieşti ar fi săvârşit acte de exhibiţionism printre mormintele cimitirului. Astfel, în urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr în vârstă de 16 ani, din municipiu care, în urma probatoriului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore”, precizează sursa citată.

În cursul zilei de luni, tânărul va fi prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Adolescentul este vizat de un dosar penal deschis de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri