Un adolescent de 16 ani a fost reţinut pentru că a lovit un poliţist în timp ce era încătuşat

Data actualizării: Data publicării:
politisti politia romana masina de politie
Foto: Facebook/ Poliția Română

Un minor în vârstă de 16 ani, care a lovit un poliţist în timp ce acesta îl încătuşa, la Horezu, a fost reţinut şi va fi prezentat luni instanţei, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Cătălin Udrea.

Incidentul s-a produs duminică, la Horezu, unde un echipaj mixt format din doi poliţişti şi un jandarm a intervenit în urma unei sesizări privind un scandal într-un local.

Adolescentul l-ar fi lovit pe poliţist pentru a se elibera, fiind prins ulterior în localitatea Pietrari.

„La data de 16 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au fost sesizaţi cu privire la un scandal ce are loc într-un local de pe raza oraşului. La faţa locului a ajuns un echipaj mixt, format din doi poliţişti şi un jandarm, care au procedat la imobilizarea şi încătuşarea unui tânăr de 16 ani. În timpul încătuşării a rezultat rănirea unui poliţist, ca urmare a încercărilor tânărului de a se elibera, totodată acesta reuşind să plece de la faţa locului. El a fost identificat în cel mai scurt timp de către poliţişti pe raza localităţii Pietrari. Acesta a fost dus la Poliţia oraşului Horezu iar apoi la Parchet, în vederea dispunerii măsurilor legale, potrivit competenţei. Ieri, 16 februarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu a dispus reţinerea tânărului iar astăzi va fi prezentat instanţei pentru dispunerea măsurilor legale”, a declarat Cătălin Udrea, citat de Agerpres.

Poliţistul lovit a primit îngrijiri medicale şi nu a necesitat internare. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri