Un adolescent de 16 ani din Constanța ar fi tras cu arma într-un alt șofer, după ce a fost apostrofat în trafic

Data publicării:
masina de politie
Cei doi șoferi implicați în incident au fost duși la audieri

Incident în trafic, luni după-amiaza, în Constanța. Un adolescent de 16 ani a fost dus la audieri, după ce ar fi tras cu o armă asupra unui alt șofer. Tânărul conducea un cvadriciclu și ar fi intrat pe o stradă cu acces interzis, moment în care ar fi fost mustrat de celălalt conducător auto, anunță Ziua de Constanța.

Ca să se răzbune pe șoferul care l-a apostrofat pentru încălcarea regulilor de circulație, adolescentul ar fi scos o armă cu care a tras. În urma apelului la 112, polițiștii au reușit să îl identifice pe tânăr și l-au dus la audieri.

"La data de 27 martie 2023, în jurul orei 16:20, polițiști din Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Unirii, în urma unei altercații în trafic cu un alt șofer, un conducător auto ar fi tras cu o armă. În urma activităților desfășurate, a fost identificat un minor, de 16 ani. Cercetările sunt în acest moment, în derulare", a transmis IPJ Constanța.

La audieri a ajuns și celălalt șofer implicat, care lucrează ca agent pentru o firmă de curierat.

"A intrat pe interzis și i-am făcut semn să se dea în stânga, să pot să trec să îmi fac treaba mea și atunci a scos pistolul. Nu sunt rănit. Nu știu ce fel de pistol era, habar nu am!", a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Potrivit informațiilor Digi24, ar fi vorba despre un pistol cu bile. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri