Un băiat de 15 ani s-a drogat, a luat mașina tatălui și a condus cu viteză până s-a răsturnat. Cu el mai erau câțiva prieteni

Data actualizării: Data publicării:
accident rutier
Un băiat de 15 ani s-a drogat, a luat mașina tatălui și a condus în viteză până s-a răturnat. FOTO: Captură Digi24

Un adolescent de 15 ani din Satu Mare a consumat droguri, a furat mașina tatălui și a gonit pe străzile din oraș, până când s-a răsturnat. În mașină se mai aflau câțiva prieteni. Faptele vor fi cercetate în cadrul unui dosar penal.

Incidentul s-a petrecut luni dimineață, în jurul orei 5, au transmi polițiștii di Satu Mare.

Băiatul a luat mașina tatălui plecat în Germania și a condus cu viteză prin oraș, până la un sens giratoriu unde s-a răsturnat.

Nu au fost înregistrate pagube materiale sau victime în urma accidentului, a precizat poliția.

Anchetatorii care au venit la fața locului au constatat că la volan se afla băiatul de 15 ani.

El a fost supus testării cu aparatul etilotest, al cărui rezultat a fost negativ. Rezultatul a fost însă pozitiv la un test rapid pentru detectarea substanțelor psihoactive.

Băiatul a fost dus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenței alcoolului sau a unor substanțe psihoactive în organism.

În cauză se fac cercetări pentru furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, potrivit poliției.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri