Un bărbat a atacat cu pumnii şi picioarele o ambulanţă care oprise într-o intersecție

Data publicării:
Ambulanță
FOTO Digi24

Un bărbat din localitatea Nuşfalău s-a ales cu dosar penal pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a atacat cu pumnii şi picioarele o ambulanţă care oprise într-o intersecţie, spărgându-i parbrizul şi distrugându-i oglinda retrovizoare, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

"Luni, 23 ianuarie, la ora 17,57, poliţiştii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Nuşfalău, au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112, de la un bărbat din Zalău, că, în timp ce conducea pe D.N. 19/B, pe direcţia Marca - Şimleu Silvaniei, o autospecială aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, în momentul în care a oprit într-o intersecţie, o persoană necunoscută a lovit cu pumnii şi picioarele autospeciala, distrugând oglinda retrovizoare şi parbrizul acesteia", precizează o informare de presă transmisă de IPJ Sălaj.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Nuşfalău au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 35 de ani, din localitatea Nuşfalău, care mai este cercetat de poliţişti în alte trei dosare penale, tot pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru ameninţare, scrie Agerpres.

Poliţiştii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Nuşfalău au întocmit dosar penal în cauză şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri