Un bărbat a rămas fără un Mercedes-Benz de aproape 100.000 de euro la granița cu Bulgaria

Data actualizării: Data publicării:
Mercedes Benz G63 AMG
Sursa foto: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - P.T.F. Negru Vodă au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din România, care era condus de un cetăţean român, informează un comunicat al instituției.

În data de 11.01.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, județul Constanța, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei un cetăţean român, în vârstă de 52 ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România.

Mercedes Benz
Sursa foto: Poliția de Frontieră

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autorităţile din România.

La cercetări, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi.

Mercedes Benz
Sursa foto: Poliția de Frontieră

Autoturismul, evaluat la aproximativ 440.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri