Un bărbat a încercat să-și scoată ilegal din țară fiul minor. Unde era ascuns adolescentul

Data publicării:
adolescent ascuns in masina
FOTO: Poliția de Frontieră

Un bărbat a încercat să-şi scoată copilul de 16 ani din ţară ilegal, ascuns între banchetele din spate ale unui microbuz, sub o pătură. Bărbatul, prins la Nădlac, a declarat că intenționa să ducă băiatul în Germania și nu avea procură de la mamă.

Potrivit Poliției de Frontieră, marți seara la P.T.F Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român V.M. în vârstă de 33 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Germania, în care se aflau mai multe persoane.

Poliţiştii de frontieră au descoperit între banchetele din spate, sub o pătură, un tânăr. În urma verificărilor s-a stabilit că băiatul de 16 ani este fiul şoferului.

Tatăl minorului a declarat că a recurs la aceasta metodă întrucât nu are procură notarială din partea mamei pentru a-şi scoate fiul din ţară şi că dorea să ajungă împreună cu acesta în Germania.

Călătoria celor doi a fost întreruptă, cei doi fiind cercetați pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum şi complicitate la trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri