Un bărbat a murit după ce s-a prins de un tramvai aflat în mers și a căzut sub roțile lui

Data actualizării: Data publicării:
tramvaiul nou de la timisoara pregatit sa fie pus pe sine
Foto cu carater ilustrativ: Facebook Dominic Fritz

Un bărbat a murit în miercuri dimineață după ce a fost lovit de un tramvai din Timișoara. Circulația a 4 tramvaie este blocată în urma accidentului de pe o stradă din oraș. Pietonul s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, apoi s-ar fi dezechilibrat, iar ulterior acesta a căzut pe șine. Polițiștii fac cercetări pentru a-l identifica pe bărbatul mort și au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

„În jurul orei 5,40, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe o stradă din zona centrală a oraşului spre Piaţa Libertăţii, iar la o intersecţie a surprins şi accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile acestuia. În urma impactului, pietonul a decedat, a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Poliţiştii efectuează verificări în vederea identificării bărbatului decedat.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut nefericitul incident.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri