Un bărbat a tăiat cu toporul țeava de gaz dintr-un bloc din Focșani și apoi a aprins focul

Data publicării:
Masina de politie Brasov
Foto: Alex Nicodim/ Inquam Photos

Un bărbat a fost reținut în Focșani, după ce a tăiat cu toporul țeava de gaz dintr-un bloc și a încercat să provoace o explozie, pentru a scăpa de polițiști, scrie Monitorul de Vrancea.

Bărbatul de 41 de ani a intrat, joi, cu un topor în mână în incinta unui magazin de pe Bulevardul Brăilei din Focșani, a spart geamul ușii de acces, luneta unei mașini și a folosit un spray lacrimogen.

La vederea echipajelor de intervenție, bărbatul s-a refugiat într-un imobil situat în apropierea magazinului, unde a tăiat țeava de gaze și a folosit flacără deschisă.

„Luptătorii din cadrul SAS și jandarmii sosiți la fața locului au pătruns în locuință, au imobilizat bărbatul de 41 de ani și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani”, a transmis IPJ Vrancea.

Potrivit martorilor, suspectul ar fi ameninţat că va tăia ţeava de gaze cu toporul şi va arunca în aer tot cartierul.

Bărbatul de 41 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, va fi internat într-o unitate medicală de specialitate, potrivit polițiștilor vrânceni.

La fața locului au acționat polițiștii de ordine publică și jandarmi, precum și echipaje din cadrul ISU Vrancea, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, dar și reprezentanți ai companiei de gaze.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri