Un bărbat din Bangladesh a încercat să iasă din țară cu un alt bărbat din Bangladesh în portbagaj

Data publicării:
masini ale politiei de frontiera la Vama Nădlac
Vama Nădlac. Foto: INQUAM Photos/Virgil Simonescu

Un bărbat din Bangladesh a fost găsit ascuns în portbagajul unei maşini verificate la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, el intenţionând să intre ilegal în Spaţiul Schengen.

"S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean din Bangladesh, în vârstă de 21 de ani, conducând un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Italia. La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns în portbagajul mijlocului de transport, un bărbat. În urma verificărilor, colegii noştri au stabilit că acesta este cetăţean din Bangladesh, în vârstă de 20 de ani, ce intenţiona să ajungă în mod fraudulos într-un stat din vestul Europei", a informat, luni, Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul riscă dosar penal pentru trafic de migranţi, în timp ce conaţionalul său din portbagaj va fi cercetat pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, scrie Agerpres.

Un alt bărbat din Bangladesh, care se afla în trenul care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Viena, a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, cu un document de identitate suedez care aparţinea altei persoane. El are 25 de ani şi a intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri