Un bărbat fără permis a intrat cu maşina într-o casă şi un copac, după o urmărire cu poliția

Data publicării:
politie control trafic rutiera radar
Un șofer de 20 de ani a primit cea mai mare amendă dată vreodată după ce a încălcat 16 reguli de circulație în aceeași zi. Sursa: INQUAM Photos/Raul Giuglea

Un bărbat de 32 de ani a fost urmărit de poliţişti, luni seară, pe străzile din municipiul Arad, pentru că nu a oprit la semnalele agenţilor. Bărbatul s-a izbit cu mașina de o casă şi un copac, înainte să fie prins, relatează Agerpres.

Incidentul a avut loc în zona istorică a municipiului Arad, după ce poliţiştii au încercat să oprească maşina în trafic pentru verificări. Şoferul nu a oprit, a continuat să accelereze şi a pierdut controlul volanului pe strada Grigore Alexandrescu, unde s-a izbit de o casă.

Ulterior, şi-a continuat deplasarea cu autoturismul până pe strada Academia Teologică, unde a intrat în coliziune cu un pom şi a ricoşat într-un autoturism. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti în curtea Liceului Teologic, fiind condus la sediul IPJ Arad pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Adina Aconstantinesei.

În urma primelor verificări efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri