Un bărbat și-a sechestrat soţia şi soacra în casă. Poliţiştii au intrat pe fereastra apartamentului pentru le elibera

Data publicării:
politia romana forte speciale
Oamenii legii au acționat cu o scară pentru a le elibera pe cele două femei sechestrate. Foto: Arhivă Digi24

Un bărbat de 60 de ani este cercetat de poliţişti după ce şi-a bătut și sechestrat soţia şi soacra. Cele două femei au fost scoase din casă de oamenii legii, care au folosit o scară pentru a intra pe fereastră în apartamentul situat la etajul 1 al unui bloc din Craiova.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 54 ani, din Craiova, cu privire la faptul că un bărbat îşi ţine soţia şi soacra închise în locuinţă şi nu le permite să iasă afară. La faţa locului au fost direcţionate imediat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova care au stabilit că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluţiei, din Craiova, pentru a permite soţiei şi soacrei sale să iasă afară", informează IPJ Dolj.

La faţa locului s-au deplasat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, precum şi un echipaj din cadrul I.S.U. Dolj, iar forţele de ordine au luat hotărârea să pătrundă în locuinţă.

"Astfel, cu ajutorul unei scări, poliţiştii au reuşit să pătrundă în locuinţa situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentului. Din fericire, intervenţia s-a finalizat cu succes, iar persoanele implicate nu au suferit vătămări corporale. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul secţiei pentru audieri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză, în cursul nopţii de 5/6 iunie a.c., le-ar fi agresat fizic pe cele două femei", mai spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, însă cele două femei s-au opus emiterii unui ordin de protecţie provizoriu.

"Bărbatului i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate şi violenţă în familie, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Bărbatul a fost transportat la un spital de specialitate, pentru a i se efectua un consult medical, unde a rămas internat", au mai transmis oamenii legii.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri