Un bulgar a încercat să intre în țară într-un Mercedes de 60.000 de euro chiar în ziua în care mașina a fost declarată furată

Data actualizării: Data publicării:
1676537171213-whatsappimage20230216at093718-S4
Sursa foto: Politia de Frontieră

Un bulgar de 23 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volanul unei mașini raportate ca fiind furată în timp ce încerca să intre în țară. Mai mult, tânărul a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals.

Întâmplarea a avut loc miercuri dimineață, când tânărul s-a prezentat la vama Cenad din județul Timiș, scrie Tion.ro

Sursa foto: Politia de Frontieră
Sursa foto: Politia de Frontieră

„La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere care avea însemnele autorităților din Bulgaria. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto original, acesta fiind fals, iar în urma efectuării verificărilor în baza de date, aceștia au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere", anunță Poliția de Frontieră.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat și faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania în aceeași zi.

Polițiștii de frontieră au confiscat mașina în valoare de aproximativ 60.000 euro, iar tânărul de 23 de ani este cercetat penal acum pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, conducerea unui autovehicul fără permis și tăinuire.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri