Un copac doborât de vânt a căzut peste o femeie în vârstă din Craiova

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta

Un copac doborât de vânt a căzut peste o femeie într-un cartier din Craiova. Întreaga Oltenie este sub cod portocaliu de vânt. Meteorologii au anunţat că îl prelungesc până mâine, valabil şi în cazul avertizărilor cod galben.

O femeie în vârstă de 76 de ani a fost rănită după ce un copac a căzut peste ea, fiind dărâmat de vânt, incidentul având loc miercuri după amiază în Craiova. Victima era conştientă şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare, care a reuşit să o scoată pe femeie de sub pomul respectiv. Victima era conştientă şi cooperantă, fiind preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, femeia are 76 de ani şi este din Craiova, iar evenimentul a avut loc pe strada Doljului, la blocul G6, potrivit News.ro.

Cel mai probabil copacul a fost pus la pământ de vânt, judeţul Dolj aflându-se miercuri, între orele 12-19, sub cod portocaliu de vânt.

Miercuri este cod galben de vânt intens şi ploi pentru toată ţara, în timp ce la munte va fi viscol. Dacă joi vremea se va răci semnificativ, de vineri temperaturile vor începe să crească.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri