Un copil de 13 ani a murit înecat într-un lac din Tulcea. Fratele lui geamăn a fost internat

Data actualizării: Data publicării:
copil

Un copil de 13 ani s-a înecat în Lacul Ciuperca, din orașul Tulcea. Băiatul a mers, împreună cu fratele său, la scăldat. S-au urcat amândoi pe o saltea, s-au dezechilibrat și au căzut în apă. În prima faza au intervenit salvamarii, care au reușit să îl scoată la suprafață pe fratele său. Apoi au fost chemați scafandrii care l-au găsit pe băiat la 10 metri de mal. Din păcate, medicii nu au mai avut ce face.

 Un copil de 13 ani a murit, duminică după-amiază, înecat în lacul Ciuperca din municipiul Tulcea, iar fratele lui geamăn a fost internat în spital, după un atac de panică, a declarat, pentru Agerpres, managerul general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu. 

Cei doi copii din satul Niculiţel se aflau la scăldat în lacul Ciuperca din municipiul Tulcea, iar unul dintre ei a putut fi salvat de salvamarul de pe lac. 

"Unul din cei doi copii gemeni a suferit un atac de panică şi a fost transportat la spital. În cazul celui de-al doilea s-au efectuat toate manevrele de resuscitare", a afirmat managerul general al SJA. 

Pentru salvarea celor doi copii au intervenit şi lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au găsit corpul celui de-al doilea copil la aproximativ 10 metri de mal.

Editor web: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri