Un fost primar PNL a fost găsit împușcat în cap, în propria locuință. El demisionase în urmă cu o lună

Data publicării:
Mașină de poliție.
Un bărbat din Capitală și-a anunțat vecinii că și-a ucis soția Foto: Facebook Poliția Română

Un fost primar din Caraș-Severin a fost găsit împușcat în casă, în această dimineață. Soția lui l-a găsit într-una din camerele pensiunii familiei. Cel mai probabil, spun acum anchetatorii, fostul primar s-a sinucis.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, o femeie a sunat vineri dimineața la 112 și a sesizat că și-a găsit soțul împușcat în locuință.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o rană prin împușcare la nivelul capului.

Echipajul Serviciului de Ambulanță care s-a deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului.

Conform IPJ Caraș-Severin, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare, despre care polițiștii au stabilit că era deținută legal de bărbat.

Polițiștii continuă cercertările pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit bărbatul.

Mihai Vălușescu, jurnalist Digi24: Bărbatul a fost descoperit fără suflare, astăzi, cu o rană în zona capului. Autoritățile au confirmat că este vorba despre fostul primar al localității Bocșa, Emanuel Dănilă.

Oamenii legii merg cel mai probabil pe varianta sinuciderii.

Dănilă a fost ales primar din partea PNL în toamna anului trecut, iar în urmă cu o lună, după jumătate de an de mandat, și-a anunțat demisia din funcția de edil-șef. El a invocat atunci probleme de sănătate, probleme personale și nu a vrut să comenteze mai mult.

Liderul PNL din Caraș-Severin, Marcel Vela, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și a adus în discuție depresia post-COVID care l-ar fi făcut pe fostul edil să își dea demisia din funcție.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri