Un hoț care furase bijuterii de 10.000 de lei și făcea autostopul cu bunurile asupra lui a fost ridicat chiar de poliție

Data publicării:
Masina noua a unui echipaj de politie aflat la datorie
Foto: Poliția Română

Un bărbat de 42 de ani, acuzat că a sustras o cutie de valori în care se aflau bijuterii de aproximativ 10.000 de lei, a fost prins în timp ce făcea autostopul, având bunurile furate asupra sa, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul ar fi comis furtul în plină zi, dintr-un imobil din localitatea Blăjenii de Sus, scrie Agerpres.

"La orele amiezii, în 21 februarie, un bărbat de 42 de ani din Feldru ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil din localitatea Blăjenii de Sus. De aici ar fi sustras o cutie de valori, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei. La scurt timp după comiterea faptei, în localitatea Blăjenii de Jos, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au identificat bărbatul, făcând autostopul, în încercarea de a se deplasa în municipiul Bistriţa, având asupra sa bunurile sustrase", a precizat IPJ.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubiţilor, iar bărbatul de 42 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri