Un jucător din Liga 1, infectat cu coronavirus a doua oară în mai puțin de o lună

Data actualizării: Data publicării:
fotbal-liga-1-lpf
Din 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I. Foto: lpf.ro

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a anunţat, miercuri seara, că jucătorul testat pozitiv la COVID-19 la începutul lunii a fost confirmat pozitiv pentru a doua oară.

„Suntem negativi la testarea COVID-19, cu excepţia (din păcate!) fotbalistului depistat pozitiv cu ceva vreme în urmă. Acesta se simte în continuare foarte bine, este asimptomatic şi a primit acordul specialiştilor DSP să înceapă un program de antrenamente individual, până când rezultatul testării va fi unul negativ şi apoi se va alătura echipei”, se arată în comunicatul clubului sibian.

FC Hermannstadt a precizat că testele efectuate la staff-ul şi fotbaliştii echipei a doua au avut rezultate negative.

Pe 2 octombrie, FC Hermannstadt anunţa că un jucător din lotul său a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Din 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, FC Hermannstadt) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu, FC Farul Constanţa, CSM Reşiţa, FK Csikszereda, FC Rapid), relatează Agerpres.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri