Un Lamborghini Urus de 1,3 milioane de lei, trecut în acte mult mai ieftin, a fost găsit într-un container venit din SUA

Data publicării:
Lamborghini Urus
Sursa foto: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, un autoturism de teren a cărui valoare declarată era mai mică faţă de cea de piaţă, se arată într-un comunicat al instituției.

În data de 21.05.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea la un control fizic asupra unui container cu bunuri personale, sosit din SUA, ce avea ca destinatar un cetățean român.

Astfel, printre bunurile personale a fost descoperit un autoturism de teren marca Lamborghini Urus cu valoare declarată în documente de peste 400.000 lei.

Lamborghini Urus
Sursa foto: Poliția de Frontieră

Autoturismul, cu valoare de comercializare pe piaţa de profil la peste 1.300.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de spălare de bani, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri