Un lider PSD susține că protestatarii care l-au huiduit pe Dragnea la Iași „au fost aduși cu autocarele”

Data publicării:
protestatari iasi
Protestatarii au reușit să păstrundă în zona mitingului PSD / Foto amator

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, susţine că la protestul anti-Dragnea de la Iaşi din 20 aprilie au fost aduşi oameni cu autocare din alte judeţe, afirmând că sunt „protestatari de serviciu” care îl însoţesc pe Liviu Dragnea peste tot pe unde merge prin ţară.

protestatari iasi
Protestatarii au reușit să păstrundă în zona mitingului PSD / Foto amator

„Unii au venit cu autocarele, n-au fost din Iaşi foarte mulţi protestatari. Au ajuns cu autocarele, fiind aduşi din alte judeţe. Au ocupat camere la hotelul din apropiere. Sunt protestatarii de serviciu”, a declarat pentru News.ro liderul PSD Iaşi, Maricel Popa.

Întrebat cine sunt protestatarii de serviciu la care face referire şi cine i-a adus la Iaşi, şeful social-democraţilor ieşeni a afirmat că sunt oameni care îl însoţesc prin ţară pe Liviu Dragnea.

„Au fost şi la Suceava şi la Craiova, merg peste tot. Se pot vedea în poze. Nu ştiu cine îi finanţează, dar unde merge preşedintele partidului se duc şi ei. La Iaşi au venit cu două autocare”, a spus şeful PSD Iaşi.

Maricel Popa a mai afirmat că Liviu Dragnea n-a fost primit cu ostilitate la Iaşi în 20 aprilie, în condiţiile în care „a ajuns în oraş cu o zi înainte şi s-a plimbat fără probleme pe străzile din centrul Iaşiului”.

Peste 500 de persoane l-au huiduit la Iaşi pe Liviu Dragnea, în 20 aprilie, oamenii aşteptându-l pe liderul PSD în zona Teatrului Luceafărul, unde s-a desfăşurat Conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi.

În 9 mai, PSD va organiza la Iaşi un miting regional, la care sunt aşteptaţi să participe peste 40.000 de membri de partid din toată Moldova. La eveniment va fi prezent şi liderul PSD Liviu Dragnea, însoţit de alţi membri din conducerea partidului.

Şeful PSD Iaşi, Maricel Popa, susţinea că nu se aşteaptă la incidente, el invitându-I pe ieşeni să participe la sărbătoarea pe care social-democraţii o organizează de Ziua Europei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri