Un subofițer MApN s-a spânzurat într-o unitate militară. Acesta avea calificativul „foarte bine” la testele psihologice

Data actualizării: Data publicării:
bocanci parada militara, defilare armata romana
Foto: Inquam Photos/Cristi Vescan

Un militar MApN a fost găsit spânzurat, luni, într-una dintre încăperile din cadrul unității militare din Someșeni, Cluj. Militarul era, conform Ministerului Apărării, apt psihologic și avea calificativul „foarte bine” la testările psihologice la care a fost supus în ultimii șapte ani, informează Agerpres.

„Caporalul a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul 112 şi la echipajul medical din cadrul unităţii, care au încercat manevre de resuscitare, după care s-a declarat decesul militarului”, a declarat ofițerul de relații publice al unității militare, Andreea Onița.

„În ultimii şapte ani, acesta a primit calificativul 'foarte bine', nu ştim ce l-a determinat să recurgă la acest gest tragic. Militarul decedat era operator de tehnică de comunicaţii, centralist”, a spus Oniţa.

Surse militare au declarat, pentru Agerpres, că militarul în cauză a fost declarat apt psihologic la ultima testare, din septembrie 2019, că nu era căsătorit şi că nu a lăsat vreun bilet de adio.

El era angajat în cadrul armatei din 2003 şi avea 42 de ani.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri