UPDATE: Victima accidentului din Vrancea îşi înjunghiase soţia cu câteva ore înainte

Data actualizării: Data publicării:
accident vrancea

O persoană a murit în urma unui accident rutier petrecut, joi dimineaţă, în judeţul Vrancea, pe DN2 (E85), între două autotrenuri şi un autoturism, scrie News.ro.

Actualizare 10:10. Bărbatul din Focşani care a murit joi dimineaţă după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu un TIR, pe DN2, în judeţul Vrancea, îşi înjunghiase soţia cu câteva ore înainte de producerea accidentului, iar poliţiştii iau în calcul şi ipoteza ca el să fi provocat accidentul cu intenţie, vrând să se sinucidă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, în noaptea de miercuri spre joi bărbatul şi-a înjunghiat soţia, în locuinţa acestora din Focşani, femeia, în vârstă de 42 de ani, fiind internată în prezent la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Focşani. „Femeia are mai multe plăgi înjunghiate la gât şi la braţul stâng. Este internată la Chirurgie”, a declarat Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al SJU Focşani.

Ulterior, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a plecat cu maşina de acasă, iar câteva ore mai târziu a fost implicat în accidentul produs pe DN2 (E85), la ieşirea din localitatea Dumbrăveni, unde a intrat cu autoturismul pe contrasens şi a lovit violent un TIR. Ulterior, TIR-ul a fost lovit din spate de un alt autotren, care circula regulamentar în spatele acestuia. Bărbatul şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

Poliţiştii nu pot spune deocamdată dacă bărbatul a provocat cu intenţie accidentul, vrând să se sinucidă, fiind luată în calcul şi această ipoteză.


Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Dumbrăveni către Râmnicu Sărat, în judeţul Vrancea, fiind implicate două autotrenuri şi un autoturism.

În urma impactului, şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa, conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

La această oră, traficul este oprit în totalitate în zona producerii accidentului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri