Sari la conținut

Un polițist a fost dezarmat și agresat de un hoț de lemne

Un agent de poliţie din judeţul Sibiu a fost agresat în timpul unui control. Poliţistul oprise în trafic un camion încărcat cu lemne. Iniţial, şoferul a fugit. A revenit apoi, însoţit de o altă persoană. L-a lovit pe poliţist şi i-a luat pistolul.

Întâmplarea a avut loc în localitatea Slimnic, din județul Sibiu. Polițistul a oprit în trafic un camion care transporta lemne și a constatat că vehiculul avea Inspecția Tehnică Periodică expirată. Șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a devenit recalcitrant și a fugit de la locul controlului, iar polițistul a pornit în urmărirea lui. Șoferul a oprit în fața casei pădurarului din localitate, care a intervenit în apărarea acestuia.

Conflictul a escaladat și pădurarul a luat arma fără muniție a polițistului și l-a agresat. Pădurarul și șoferul s-au refugiat în casă, fiind nevoie de intervenția polițistilor de la Serviciul de acțiuni speciale al Inspectoratului Poliției Județene din Sibiu pentru ca cele două persoane să fie arestate.