Un polițist a fost dezarmat și agresat de un hoț de lemne

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie_fb

Un agent de poliţie din judeţul Sibiu a fost agresat în timpul unui control. Poliţistul oprise în trafic un camion încărcat cu lemne. Iniţial, şoferul a fugit. A revenit apoi, însoţit de o altă persoană. L-a lovit pe poliţist şi i-a luat pistolul.

Întâmplarea a avut loc în localitatea Slimnic, din județul Sibiu. Polițistul a oprit în trafic un camion care transporta lemne și a constatat că vehiculul avea Inspecția Tehnică Periodică expirată. Șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a devenit recalcitrant și a fugit de la locul controlului, iar polițistul a pornit în urmărirea lui. Șoferul a oprit în fața casei pădurarului din localitate, care a intervenit în apărarea acestuia.

Conflictul a escaladat și pădurarul a luat arma fără muniție a polițistului și l-a agresat. Pădurarul și șoferul s-au refugiat în casă, fiind nevoie de intervenția polițistilor de la Serviciul de acțiuni speciale al Inspectoratului Poliției Județene din Sibiu pentru ca cele două persoane să fie arestate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri