Un poliţist a fost găsit împuşcat în cap, în apropierea unui cimitir

Data actualizării: Data publicării:
politia icon politisti

Un poliţist în vârstă de 32 de ani din cadrul Secției de Poliție Rurală Dărmănești a fost găsit împuşcat în cap, luni, în municipiul Suceava, în zona unui cimitir. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă.

Potrivit IPJ Suceava, polițistul, în vârstă de 32 de ani, din cadrul Secției de Poliție Rurală Dărmănești, a fost găsit împușcat în cap în mașina personală pe un deal de la marginea cartierului Burdujeni din Suceava.

„Este vorba de un polițist în vârsta de 32 de ani care s-a împușcat cu pistolul din dotare și a fost transportat la spital în stare gravă. În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, nu există suspiciuni, este vorba de un act suicidal”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Bărbatul este supus, luni seara, unei intervenții chirurgicale la Spitalul județean Suceava.

Polițistul a fost găsit de colegii lui, care au început să îl caute după ce a lăsat un mesaj de adio pe Facebook. Potrivit unor surse locale, bărbatul era divorțat recent.

La ora transmiterii acestei știri, echipa operativă a IPJ Suceava se află la fața locului pentru cercetări, urmând să stabilescă împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Editor web: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri