Un poliţist a fost lovit de un TIR în timp ce dirija circulaţia între Oradea şi vama Borş

Data actualizării: Data publicării:
accident Borsului politist
sursă: Facebook Infotrafic jud. Bihor

Aglomerația de pe drumul spre Vama Borș a făcut o victimă chiar printre oamenii legii. Un poliţist care dirija circulaţia pe Şoseaua Borşului a fost lovit azi, în jurul prânzului, de un autotren se îndrepta spre frontieră. Agentul a fost prins între TIR şi maşina de Poliţie şi a suferit o fractură de gleznă.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13, în sensul giratoriu de pe Șoseaua Borșului la intersecția cu Strada Uzinelor.

"Un bărbat de 50 de ani, din Serbia, în timp ce conducea un ansamblu format din cap tractor cu semiremorcă, a efectuat un viraj înspre stânga, în interiorul sensului giratoriu, nu s-ar fi asigurat corespunzător și a acroșat un bărbat de 25 de ani, din Oradea, agent de poliție rutieră în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor", a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Agentul se afla în zonă pentru a dirija traficul afectat de numărul mare de autocamioane care stăteau la rând pentru a ieşi din ţară din vama Borş. Poliţistul a fost preluat de un echipaj SMURD şi a fost dus la Spitalul Judeţean din Oradea.

"Primele investigaţii medicale indică o fractură de gleznă închisă”, a declarat pentru Bihoreanul dr. Dacian Juca, locţiitor al şefului SMURD-UPU Bihor.

Evenimentul rutier este investigat acum de poliţişti.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri