Un polițist din Argeș a fost lovit în cap în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat agresiv

Data publicării:
masina de politie
Foto: Facebook/PolițiaRomână

Un poliţist din localitatea argeşeană Coşeşti a fost lovit în cap de un bărbat în timpul unei intervenţii, agresorul fiind cercetat pentru ultraj, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, incidentul s-a produs în cursul serii de sâmbătă, când autorităţile au fost sesizate prin 112 că un bărbat de 48 de ani, din comuna Coşeşti, ar fi produs distrugeri unui autoturism.

"La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Postului de Poliţie Coşeşti, care l-a găsit pe bărbat pe drumul public din localitate. La vederea poliţiştilor, bărbatul ar fi avut intenţia de a lovi autospeciala de poliţie, moment în care un poliţist, în încercarea de a-l imobiliza, a fost lovit la nivelul capului cu un obiect contondent", se precizează în comunicat.

Bărbatul a fost ulterior imobilizat, încătuşat şi condus la sediul unităţii de poliţie, pentru audieri. Poliţistul agresat a primit îngrijiri de la un echipaj medical aflat în zonă, fără să fie necesar transportul la spital.

Agresorul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri