Un preot a chemat la biserică medicul care l-a tratat de Covid, ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze

Data publicării:
un medic le vorbeste oamenilor in biserica
Un preot a chemat la biserică medicul care l-a tratat de Covid, ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze. FOTO: Captură Digi24

Un preot din București l-a chemat alături de el pe medicul care l-a tratat de COVID-19, ca să le explice celor veniți la slujbă de ce este important să se vaccineze. 

Credincioșii au pus întrebări, iar Victoria Aramă, șef de secție la Institutul "Matei Balș", le-a răspuns alături de soțul ei, și el medic și profesor la Universitatea de Medicină Carol Davila din Capitală.

Medicul invitat de preotul paroh le-a transmis oamenilor care nu cred în virus că se pot duce ca voluntari la Matei Balș ca să se convingă, în acest fel, care este situația din spitale.

Victoria Aramă, șef de secție la Institutul "Matei Balș": "Vedem, zilnic, oameni cum mor. Am văzut tragedii nenumărate printre acești pacienți, multe luni de zile: soți care și-au pierdut soțiile, fiind în saloane apropiate, copii care au rămas fără părinți. Tragedii îngrozitoare.

Deci, boala asta există și atâta vreme cât n-am avut vaccin stăteam cu mâinile oarecum încrucișate pentru că, din păcate, nu avem medicamente atât de eficiente cum sunt antibioticele pentru diverse alte boli. Aici nu avem un medicament care să vindece".

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri