Un român se întoarce acasă din Belgia cu mașina înmatriculată cu numărul „1 JOS PSD”. Mesajul postat de bărbat

Data actualizării: Data publicării:

După ce astăzi i-a fost întocmit dosar penal românului stabilit în Suedia care circula în România cu plăcuțe de înmatriculare cu un mesaj anti-PSD, o familie de români care lucrează în Belgia se întoarce acasă cu mașina cu un număr personalizat. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mihai Ciobanu a postat pe pagina sa de Facebook două imagini în care mașina sa, un Audi, este înmatriculată în Belgia cu numărul 1 JOS PSD. „Venim acasă, dragă Românie”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

Imaginile s-au viralizat rapid, fiind redistribuite de peste 1.300 de persoane. În comentarii, oamenii i-au recomandat românului să fie cu mare băgare de seamă și să se asigure că are asupra lui și plăcuțele cu numărul „oficial” al mașinii.

Luni, șoferul român care circula cu mașina înmatriculată în Suedia cu un număr cu mesaj injurios la adresa PSD a fost oprit de polițiștii din Capitală, care i-au dat jos plăcuțele și l-au condus la secția de poliție, unde i-au reținut permisul de conducere și i-au întocmit un dosar penal, deși ambasada Suediei a afirmat că bărbatul circula în deplină legalitate. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri