Un semafor provizoriu va fi montat pe Șoseaua Anteriană. Acolo, oamenii au protestat trei săptămâni după un accident tragic

Data publicării:
semafor
Un semafor provizoriu va fi montat pe Șoseaua Anteriană. FOTO: Facebook Primăria București

Un semafor provizoriu cu buton va fi montat vineri la trecerea de pietoni de pe Şoseaua Antiaeriană, unde oamenii au protestat zile la rând după ce un tânăr a fost accidentat mortal în 11 octombrie.

Comisia Tehnică de Circulaţie a Primăriei București a aprobat vineri dimineaţă montarea unui semafor provizoriu cu buton la trecerea de pietoni Şoseaua Antiaeriană - Str. Cojocaru Elena şi Vasile.

Semaforul va fi amplasat în cel mai scurt timp, informează Primăria Capitalei. Semaforul va funcţiona numai până la finalizarea procedurilor legale pentru montarea celor patru semafoare aprobate deja pentru trecerile de pietoni de pe Şoseaua Antiaeriană.

Primăria subliniază că sunt mai mulți pași legali care trebuie parcurşi până la montarea permanentă a unui semafor: obţinerea avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din PMB, realizarea studiului de fezabilitate, aprobarea indicatorilor tehnico-economici, proiectarea şi execuţia.

În ultimele trei săptămâni au fost organizate proteste pe Şoseaua Antiaeriană, unde zeci de persoane au traversat încontinuu strada şi au blocat drumul, cerând autorităţilor locale să instaleze un semafor.

Un pieton a murit în 11 octombrie în urma unui accident petrecut pe Șoseaua Antiaeriană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media



 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri