Un sirian a fost prins conducând fără permis în timp ce mergea să-și ia fratele din vamă, prins și el cu permis fals

Data publicării:
politisti politia romana masina de politie
Foto: Facebook/ Poliția Română

Poliţiştii de frontieră gălăţeni efectuează cercetări pe numele unui cetăţean sirian, care a fost depistat în trafic conducând un autoturism, fără a deţine permis de conducere, bărbatul intenţionând să-l preia din zonă pe fratele său, care fusese depistat la frontieră cu un permis de conducere sirian fals, informează, luni, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Vlăscuţa, un autoturism condus de un tânăr din Siria, în vârstă de 26 de ani, posesorul unui permis de şedere emis de statul român.

La controlul de frontieră, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că se deplasa spre Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a-l prelua pe fratele său, care prezentase la controlul de frontieră, în urmă cu câteva zile, un permis de conducere cu însemnele statului Siria ce s-a dovedit a fi fals.

În acest caz se efectuează cercetări pentru conducere a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri