Un șofer din Bacău a rămas fără permis 780 de zile și a primit amenzi de peste 21.000 de lei după o cursă haotică prin trafic

Data actualizării: Data publicării:
bacau
Sursa foto: captură YouTube / Bacau.net

Un șofer din Bacău a fost reținut de polițiști și s-a ales cu sancțiuni record, după ce o serie de infracțiuni în traficul rutier.

Potrivit IJP Bacău, la data de 26 februarie, în jurul orei 12:57, polițiștii au făcut semn să oprească șoferului unui autoturism ce se deplasa în interiorul localităţii Răcăciuni, pe sensul Adjud-Bacău.

La vederea polițiștilor, șoferul auto a accelerat, a efectuat manevre de viraj stânga-dreapta și a circulat pe sesul opus de deplasare, astfel punând în pericol real siguranţa participanţilor la trafic.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr de 19 de ani, din comuna Răcăciuni. Totodată, s-a stabilit faptul că autoturismul condus de tânăr avea înmatricularea suspendată, însă avea montate plăcuţe cu numărul de înmatriculare provizoriu atribuit altui autovehicul, cu valabilitate până la 02 aprilie 2020.

Totodată, din verificări s-a stabilit faptul că tânărul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, începând cu data de 16 februarie 2023.

La data de 6 martie tânărul a fost depistat și reținut pentru 24 de ore. De asemenea, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 21.605 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 780 zile pentru încălcarea normelor rutiere.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri