Un șofer din Hunedoara a murit după ce un stâlp de electricitate lovit de altă mașină a căzut peste el

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta-112-dsu (1)
Foto: arhivă DSU

Un bărbat de 31 de ani a decedat marţi, în localitatea Cristur, pe şoseaua dintre Deva şi Hunedoara, după ce remorca unei autoutilitare a lovit un stâlp de electricitate, iar acesta s-a prăbuşit peste maşina în care se afla victima.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, accidentul s-a produs la intersecţia între un drum judeţean şi unul comunal, după ce un bărbat de 35 de ani, din judeţul Alba, aflat la volanul autoutilitarei nu a adaptat viteza, a frânat şi a intrat în derapaj, lovind cu remorca un stâlp de iluminat aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers, informează Agerpres.

În urma impactului cu remorca, stâlpul a cedat şi a căzut peste maşina în care se afla victima de 31 de ani, bărbatul fiind oprit pentru a-i da prioritate autoutilitarei.

"În urma acestui accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Cristur. În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă", au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Traficul rutier pe sectorul de drum unde a avut loc accidentul a fost restricţionat pe o bandă de mers pe durata intervenţiei echipelor de prim-ajutor şi a poliţiştilor.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri