Un șofer implicat într-un accident pe o stradă din Sibiu a fugit și este căutat de polițiști. Două femei au fost rănite

Data publicării:
Mașină de poliție în misiune
Mașină de poliție în misiune. Foto: Facebook/Politia Română

O femeie din Sibiu a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla a fost lovită sâmbătă de o alta, condusă de un bărbat, care, după accident, a abandonat autoturismul şi a fugit. 

''În această dimineaţă, în jurul orei 06,30, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe strada Cristianului din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate rezultă că şoferul unui autoturism condus spre Şoseaua Alba Iulia, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o sibiancă în vârstă de 40 de ani. O pasageră din acest autoturism, sibiancă în vârstă de 26 de ani, a suferit vătămări corporale şi a fost transportată la spital conştientă'', informează IPJ Sibiu.

Imediat după producerea evenimentului, şoferul autoturismului condus spre Şoseaua Alba Iulia a abandonat autoturismul şi a fugit într-o direcţie necunoscută.

Potrivit ISU, echipajul medical sosit la faţa locului a acordat îngrijiri medicale pentru două femei, dintre care una a refuzat transportul la spital. Cealaltă a fost dusă la UPU Sibiu cu traumatism cranio-facial.

În prezent, se fac cercetări în vederea identificării conducătorului auto în cauză şi pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului, anunță polițiștii.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri