Un tânăr din Mangalia a amanetat un automobil de lux pentru doar 6.000 de euro

Data publicării:
lexus

Un tânăr din Mangalia a ajuns în atenția polițiștilor români, după ce și-a achiziționat din Marea Britanie un automobil marca Lexus, folosindu-se de acte false, și a încercat apoi să vândă mașina în România, scrie cotidianul Replica Online.

Bărbatul a pus mai multe anunțuri pe OLX și Autovit, însă nu s-a găsit niciun cumpărător dispus să plătească 20.000 de euro, cât cerea tânărul pentru automobil.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Compartimentul Trafic şi Furturi Auto au depistat, pe raza judeţului Constanţa, un autoturism de lux, marca Lexus, care figura ca fiind urmărit de autorităţile din Marea Britanie, pentru că tânărul l-a luat folosindu-se de acte false și nu a mai virat banii, a transmis poliția din Constanța.

Ulterior, bărbatul a mers la o casă de amanet, unde a mai lăsat la preț și a cerut 15.000 de euro pentru mașină. După ce a fost refuzat, el a acceptat să dea autoturismul nou-nouț cu doar 6.000 de euro.

Autoturismul, evaluat la 23.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Constanţa conform procedurilor legale. Poliţiştii constănţeni efectueează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri