Un tânăr din Teleorman s-a pozat bând bere la volanul unei maşini de Poliţie

Data publicării:
politie

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman a anunţat, marţi, că a demarat verificări interne, după ce pe Facebook au apărut imagini cu un tânăr din judeţ care s-a pozat cu un pahar de bere la volanul unei autospeciale de Poliţie.


Foto: Facebook

Din primele verificări efectuate a reieşit că fotografiile au fost făcute în localitatea teleormăneană Brânceni, după ce un poliţist a lăsat maşina de Poliţie neîncuiată.

''Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în care un bărbat apare într-o autospecială de poliţie, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: conducerea I.P.J. Teleorman a demarat verificări interne, pentru a se stabili împrejurările în care s-au realizat fotografiile. În faza preliminară a acestor verificări, s-a stabilit că fotografiile au fost făcute în autospecială, în localitatea Brânceni, în faţa unei societăţi comerciale, unde şeful de post dintr-o comună alăturată (Ştorobăneasa) efectua anumite verificări'', a precizat IPJ Teleorman, citat de Agerpres.

Tânărul s-a urcat în autospeciala de Poliţie şi a făcut fotografii la volan în timp ce bea bere. Poliţistul care a lăsat maşina descuiată este acum cercetat disciplinar.

''Incidentul s-a produs pe fondul plecării poliţistului de lângă autospecială, aceasta fiind lăsată nesupravegheată, însă cheile şi documentele erau asupra poliţistului. În continuare s-a dispus cercetarea disciplinară a poliţistului, la finalizarea căreia se vor dispune măsurile legale care se impun'', conform IPJ Teleorman.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri