Video&Foto Un turist străin echipat cu joben, troller și o sticlă de alcool a fost oprit de salvamontiști în drum spre Vârful Omu

Data actualizării: Data publicării:
turist
Sursa foto: captură video Salvamont Bușteni / Facebook

Un turist străin aflat în zona Sfinxului a fost oprit de salvamontiști la meargă spre Vârful Omu, după ce salvatorii au observat că nu era echipat corespunzător și că avea în mână o sticlă de alcool.

Salvamontul Bușteni a postat pe Facebook imagini cu turistul aflat pe munte, care avea bocanci în picioare, dar și joben, pelerină, umbrelă și o sticlă de alcool. Bărbatul trăgea după el și un troller.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul n-a fost lăsat de salvamontiști să-și continue drumul și a fost îndrumat către telecabină pentru a se întoarce în Bușteni.

"Un turist echipat <<foarte bine>> intenționa să ajunga la Vf.Omu. Spre dezamăgirea lui, a dat peste noi care, obligați să-i stricăm planurile, l-am oprit din elanul lui și l-am îndrumat către telecabină. Se pare că Sfinx-ul, de ziua lui, atrage o <<paletă foarte largă>> de turiști. Să mai zică cineva că nu avem o meserie riscantă", scrie într-o postare pe pagina de Facebook Salvamont Bușteni, alături de imagini cu turistul.

Sursa foto: Salvamont Bușteni / Facebook
Sursa foto: Salvamont Bușteni / Facebook

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri