UNFINISHED DEMOCRACY - Evenimentul dedicat democrației, LIVE de la Ateneul Român

Data actualizării: Data publicării:
Jmg9NDQwJmhhc2g9MGEyZDY4NDJhYjZkNDlkZjlkYTJkZGJlZmMxMDkxZTY=.thumb

În această seară, de la ora 19, are loc la Ateneul Român evenimentul UNFINISHED DEMOCRACY, transmis în direct de Digi24.ro.

Astăzi, sub umbrela UNFINISHED DEMOCRACY, are loc o sesiune de consultări cu scopul de a identifica soluții concrete și modalități de a face democrația în România și în întreaga regiune mai solidă. UNFINISHED Democracy face parte din planul Building Blocks for Democracy și este una dintre cele cinci consultări civice pe care The Democracy and Culture Foundation le desfășoară anul acesta în toată lumea, după ce în 2022 a cercetat alături de experți aceeași cinci piloni ai democrației: (1) oameni, (2) partide - bani și influență, (3) vot, (4) informare și dezinformare și (5) echilibru între puterea legislativă și cea executivă.

Evenimentul UNFINISHED Democracy este organizat de Fundația Eidos, alături de Democracy and Culture Foundation, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Culturii.

Mai multe informații despre etapele proiectului se pot afla pe site-ul www.unfinisheddemocracy.org și pe paginile de social media ale fundației Eidos și ale festivalului UNFINISHED.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri