Unul din cei doi răniți transferați în Germania în urma exploziei de la Petromidia a murit

Data actualizării: Data publicării:
nor fum petromidia
Nor de fum in zona Petromidia. FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Unul dintre cei doi răniţi în explozia de la Petromidia, care fusese trasferat în Germania, a murit în cursul zilei de marţi, au anunțat reprezentanții companiei. Este al doilea deces după incendiul care a avut loc la Rafinăria din Năvodari.

"Cu adânc regret, vă anunţăm că în cursul zilei unul din cei doi colegi transferaţi de urgenţă în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, şi-a pierdut viaţa. Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului şi al tratamentelor de specialitate. Gândurile şi toată susţinerea noastră merg către familia colegului decedat", se arată în comunicat.

Celălalt rănit rămâne spitalizat în Germania și este în acest moment stabil şi răspunde la tratament, au mai precizat reprezentanții companiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O explozie urmată de un incendiu s-a produs pe 2 iulie la rafinăria Petromidia. În urma evenimentului, soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor cinci, procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă.

Cei doi răniţi au fost transferaţi în Germania, la Offenbach, pe 5 iulie.

Citește și: VIDEO. Momentul exploziei de la Rafinăria Petromidia-Năvodari

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri